Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, June 6, 2012

Punjab Wedding, korang penah ke pergi?

Salam,

Masa hari last kitaorang di KL sambungan dari Tanjong Malim, abah ke wedding anak boss dia. Mak cakap boss dia encem ooo, sebab ada mix ngan punjab....Tiera pun kurang pasti sebenarnya. Punjab Islam kot~

Memang meriah le, rasa macam pergi ke kenduri kaum india plak, semua yang hadir mostly ialah kaum kerabat dia la, y orang 'pior' melayu cuma 2,3 kerat je. Gila ensem yang lelaki, perempuan pulak lawa-lawa. Tapi kalau nak buat suami or bini cam tak kena je ngan kita 'sep-sep' melayu ni. Tinggo kot diorang, badan pulak stail rangka besar. So Tiera jamu mata n mulut (makan nasi beriani ayam tandoori kot..perghhh). Nasi tu tak sempat nak snap, kang ada kata kita perak pulak..hehe. Anyway congrats tu them.

Feisal & Hidayah

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget