Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, January 21, 2012

Izwan Pilus Meninggal Dunia

Inalillah,

Dari-Nya kita datang dan akhirnya kembali kepada-Nya. Lebih kurang pukul 6.15ptg (Jumaat). Penyanyi 'Kembali Senyum' telah kembali ke peciptanya. Masih belum diktahui punca kematian tapi dipercayai jangkitan kuman dalam salur pernafasan.

Dari beberapa sumber diketahui sebulan sebelum tu Izwan Pilus dan Aril(AF) adiknya tu dimasukkn ke hospital sebab demam panas berpanjangan. Tapi lepas tu Aril sembuh dan boleh balik tapi abangnya belum sembuh jugak. Tak lama meninggal lepas sebulan bertanrung dengan penyakitnya. Tak tahu sakit gapo lagi tapi benda nak jadi. "Kun Faya Kun"


Macam Korean tak? ^_^
 Izwan Pilus antar artis yang Tiera minat jugak la, masa first impression, ala-ala korea gitu. I like. Tp dia tak menonjol sangat macam Aril. Iyelah adiknya tu masuk AF, lebih komersial kan? Tapi Tiera tetap jugak like Izwan Pilus, dia lebih humble la. Kan?


Credits, kutip dr tmpat lain gak.
Gambar terakhir semasa dirawat.

Apa pun semoga rohnya dicucuri rahmat Allah. Al-Fatihah.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget