Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Monday, January 2, 2012

Happy New Year 2012

Salam semua,

Haha baru je baca pasal Blog Fatin Liyana y tersenarai sebagai 10 Carian Paling Fofular 2011 di Google. Huhu. Blog aku ni, aku sorang je y syiok baca sendiri-sendiri. Tapi tak pe, berkat kerajianan aku y tak seberapa ni meningkat juga trafik blog I. Al-maklumlah tuan blog ni bukannya lawa mana pon (*rolling eyes* menyampah)..hehe

Anyway, sori la aku ni memang lembab sikit bab New Year ni sbb biasanya aku sambut Maal Hijrah...Oooops..haha...betul pa.

Esok Tiera akan bertolak pulang ke Besut. Rindu la nk jumpa kawan-kawan, lepak kat cafe, stalking org...errr~
Apa-apa hal pon benda baru mesti la bersemangat waja. Perjalanan esok sangat lah sunyi so sapa-sapa y nak join bule la temankan utk 1 jam 30 minit dalam kereta ke IPG Kampus Sultan Mizan. Halfway je hot.fm ok pastu mula nak rap-rap, semua penyampai jadi rappers belako, menyampah tul.

Azam tahun ni?

1. Kuruskan badan...macam biasa tegok ja azam nih?
2. Kwn Tiera yang sorang ni tegah mengembangkan jajahan dia, so bilik dia bebas dikunjungi tnpa ada segan silu dgn roomate dia, buleh lepak kerap sikit.
3. Simpan duit beli kereta.
4. Renew half of my wardrobe
5. Indipendent and lebih tekun dlm buat2 kerje ni
6. Jangan bertangguh, especially assingment sbb taun ni praktikum.
7. Be a friendly Teacher! ^_^
8. Hilangkan gugup masa mengajar
9. Lebihkan beribadat pada Allah....amin~
10. Cari BF ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????


Hehe, malulah y ke 10 tu...korang macam mana? Hope 2012 menyediakan pelbagai perkara y menarik kepada kita semua...insyaallah.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget