Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, November 16, 2011

Pra-Semester Holiday.

Salam,
walaupun masa tengah nazak ni jelah cara nk mematikan hasrat utk tido. Udah le stadinya tak seberapa, tido wajib jugak. Exam PJM 3110 baru abis petang td pastu awal pagi esk MZU plak..huhu.

Dalcroze, Kodaly, Orff

Dalcroze dia suka dgn gerakkan, buat improvisasi, nyanyain solfa dgn eurythamic.
Kodaly paling best, teknis solfa, isyarat tangan corwin, teknik notasi simbol/ lidi dll. nynyian lagu rakyat
Orff suka explore, imitasi (peniruan), rekacipta alat muzik, improvisasi.....

haha amacam? Korang rasa best tak aku buat review y x sbrp nih. Siap kena baca not muzik lagi dalm bentuk simbul pastu reka aktiviti pengajaran. Sudahlah dirinya tak berapa nak kreatif mana kan?

Sempena nak pegi Pekan Baru ni sempat lagi aku tapau satu sling beg kat Pasar K. Besut. Rm 20 hinggit je. Ala2 korean beg warna nude pink dgn putih cream. Tp sayang korang tak leh tgok...sebab ...sebab .....huhuhu

T___________________________________________T

Handset SonyEricsson aku sudah ARWAHHHHH!!!!

.............................tapi....................................

Nak handset Samsung Gallaxy plak? Hehe

Gila comel, harga pon comey mau rm1500 @ plus2
Kalau korang nampak lah handset apa y aku tgh pakai skg ni mesti korang rasa nak derma ja handset korang kat aku, siap pakai getah lagi...*Haaaa, ni y line kliearrr (clear) punya ni!* Tiru mami jarum...hehe

Tak sabar nak abis paper dan blah balik ke rumah. Tolonglah jangan pack lemak untuk hibernasi, kau bukan beruang Tirah nak hiebrnate, hibernate plak!


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget