Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Monday, May 25, 2009

New Song Of The Month


Baru-baru dalam KBS World ada satu rancangan realiti yang berkonsep hiburan didakan di kolej-kolej seluruh korea, Rancangan ini menyediakan hadiah biasiswa pelajar kepada mana-mana pelajar yang memenangi rancangan ini melalui pelbagai kategori contoh macam komedi, tarian atau lakonan. So dalam bahagian tarian, tahu-tahu jelah kolej kat korea ada kumpulan tarian sendiri memang rancak diaorang menari ala-ala Suju, DBSK n SS501 g2. tapi apa yg nk cakap bkn pasal pertandingan ni tapi lagu yang ditarikan iaitu SOrry Sorry dari Suju(Super Junior). 

Lagu ni memang best n rancak. tgk je tajuk ingat lagu sedih psal nk mntak maaf ke apa tapi dia mintak maaf sebab tertarik ngan perempuan ni yg digambrkan cantik + lawa le...Apa pun try tgk video clip dia memang best tarian diaorg. dalam reramai kmpln tu aku trperasan dua orang ahli dia Ryeo Wook n Han Kyung. Dari profile diaorang Ryeo Wook ni mmg terer bab2 minum2 ni (pham-pham jelah) walaupun x la ensem tp mka dia manis org nye. Dia pun byk line masa nyanyi (dh kmpln byk ahli so mmg brebut nak nyanyi) kira bertuah org bg dia line solo nk nyanyi. Han Kyung lak ala-ala macho g2. Aku prasan muka dia x mcam org korea rupa-rupanya baru tau dia satu2 org cina yg mask kmpln Suju ni. Dia x byk line sgt masa nyanyi tp selalu jadi leader masa tarian (terer mnari sbb masuk balet masa sekolah bdn lmbut :p). Apa pown diorang mmg hebat la. lagu pown best. I think I'm going to stuck in this song for a while...

Gaya Han Kyung diatas pentas ketika tarian pembukaan

untuk lagu Sorry Sorry...ooohhh so cool!

Super Junior beraksi!

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget