Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, May 13, 2009

Koir Hari Guru Peringkat Kebangsaan?!


Salam,

Amboi, amboi sedap batul suara dengar dari jauh? ada konsert ker? Atau ada orang jamming dekat studio...

hehe x de la ni sume kerja kumpulan koir IPG kitaorang...

Baru ni aku dipilih masuk dalam kumpulan koir tu, siapa lagi?

- Aku (Athirah)

- Maya

- Wani

- Cik Da

- Angah

- Ina

- Aini

-Sariza

- Khaty

-Dina

- Juni

- Asraf (Abg Long)

Itu lah kumpulan suara habis lunak dan merdu la tu, muahaaha perasan giler, tapi bagi yang tak terpilih jangan sedih-sedih go back and berlatih ek? jangan risau ah nanti kita sumer mmg masuk koir pon x lari ke mana nye.

Best gak tapi sakit kepala ler lepas berlatih. Lelama boring gak...

Exam around da corner so pada sumer, Fight-o oh!

FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Semoga aku takkan kalah pada prestasi aku sem lepas, mesti atas 3.5 gak tak pown maintain ok?

Bye! :O

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget