Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, September 19, 2013

Yeah, last trip with dear friend!

Salam,

Kurang dari dua bulan lagi Tiera akan belajar di bumi Besut tercintan ni. Sedih, tu sedih la jugak nak tinggal kawan-kawan, tinggal suasana belajar di IPG tapi happy sebab lepas ni kerja dan insyaallah bule dekat ngan family.

Lepas bentang Viva, still busy dgn assignment, draf tesis, grad dinner, dinner jabatan, seminar itu dan ini...bla2.......STOP!
 
"Tiera, hang nak ikut p Pulau Perhentian, ada kosong sebab ada yang tarik diri." Iena tetiba offer. Teringin gak sbb dia dok cerita pasala trip dia hujung minggu. Pucuk dicita ulam mendatang kan...
 
So, here I am excited untuk ke pulau...and snorkelling!!!!

 
Calm yourself Tiera!
 
 
 Lepas ni siapa y teringin nk ke sana, bole mengikuti episode yang seterusnya.

Tungguuuu.....~

1 comment:

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget