Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, March 10, 2013

Wahh, dah kawin dah~


Salam,

Hehehe rindu kita tak? Ok, skrg sgt busy dengan praktikum fasa terakhir dan tesis so memang tak ada masa merapu dlm blog ni. Tapi ada satu perkara yang mengejutkan Tiera baru tahu. Sebenarnya dah basi dah pun tapi nak bagi tahu jugak.

Korang kenal atau pernah dengar tentang pelakon korea ni?

Eugene

DAN

Ki Tae Young

Tiera pernah post story tentang cerita Creating Destiny yang Eugene pernah lakonkan bersama pelakon Ki Tea Young. Sila baca SINI.

Creating Destiny

Guess what? They end up MARRIED!!!


Eugene dan Ki Tae Young start dating selepas mereka berlakon bersama didalam cerita ni, dan pada tahun 2011 mereka berkahwin selepas date selama setahun setengah. Mereka start dating sejurus selepas tamat berlakon dalam cerita tu lah. Talking about love in drama become a reality.


They are seriously in LOVE!
Perghhh, jarang2 dgr pelakon korea kahwin dengan pelakon lain. Ada tapi mungkin tak di public kan sgt. Anyway sgt jeles ok!

Lagi pasangan yang Tiera harap untuk end up marrying each other adalah mereka ini.....

Lee Teuk & Kang Sora

Wedding photo ada dah...hehe.

Can't wait until Lee Teuk finish his military service (another 1 and half years), just imagine him propose to Sora shii.Kang Sora, kena tunggu tau, jgn curang!

Mood:- Sangat J.E.L.E.S dgn diaorg...hahaha!



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget