Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, November 2, 2012

Jamuan Akhir Sem

Salam,

Pejam celik dah 4 tahun setengah bertapa di IPG KSM tercintan ni. Baru-baru ni depan maktab Tiera ni tetiba ada kes cikgu kena sembelih! Real beb! Org tengah sibuk sembelih lembu dia pergi sembelih orang. Org besut terbaik ek? Nasib baik Tiera dok kat bandar. Metaliti kurang betul.

Anyway, event wajib setiap sem, kitarorg buat jamuan sem. Oleh sebab semua sibuk dengan praktikum untuk 2 bulan, maka jamuan ni simple sesimplenya. Kami semua pergi makan kat ISMA Cafe. Semua pesan chicken chop. Tiera n Cik Da je tetiba sesat makan Megi Ketam..haha jangan marah.

Ni le Meggi Ketam, terbaik~!
1st  time kot makan benda ni. Anyway tak puas, Tiera suka makan isi je bukan suka sgt korek2 dalam ketam tu, kalau ada 'org' tolong kopekkan n suap isi tu baru best. Harga? Rm12 y ni, ketam dia sekor kot. Meggi dia bukan pakai perencah megi tau, sup dia lain. Ok la, tp Tiera tak makan dah ase, mahal.

Pelik ke Tiera pakai contact? Ekeke~
5 tahun 1/2 bersama ngan korunk, banyak kenangan suka duka, Fighting!
Praktikum mate,Cik Da. dialah y mempengaruhi org utk makan megi ketam ni, teruja lah tu~
 
 
Nape la asyik teringat kat 'org' tu sejak akhir-akhir ni? Adoiii~
Bye.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget