Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, May 31, 2012

First time kawan bertunang....!

Salam,

Aaaahhh, dah bertunang dah dia....kawan Tiera y pertama and banyak lagi yang akan datang.
So pd 27 ari bulan Tiera n sorang kawan sekelas berkonvoi le ke Manir, Terengganu. Sesat plak sebelum tu.


Cantik kan? Org dia kecik molek je.

Group satu lg lambat sampai, so terlepas resepsi tapi diaorang tak lambat makan...ahaks~


Angah a.k.a Ain wif me, hehe suka ngat baju oren tu~

zoom pkai corby je, berdebar ek angah? hehe tak leh nk nolong~
Sep2 kawan-kawan sekelas semua beratur tepi tangga macam calon-calon gadis melayu gitu tengok bakal ibu mertua angah sarung kan cincin...terharu plak kitaorang...(uhuk...anak mak dah besar)
Next candidate...huhu

Semoga Berkekalan Hingga Akhir Hayat~

Itu baru seorang bertunang, lepas ni sapa la pulak ek. Sofi ni senior kitaorang, bagus ek dia pas dah kerja terus masuk meminang.

K, sekian. Enjoy la gambar y banyak ni. (Banyak la sangat....lalala)

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget