Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, January 26, 2012

Novel on Blog?

Salam,

Sebenarnya, Tiera suka gak menulis novel ni, my own version la sebab bosan kadang2. Tapi novel ni ikut mood baru jalan. So kalau Tiera pos kat blog ni ada yang sudi baca tak? angkat tangan sapa nak baca? *Ahh, tak kira nak post kan jugak*

Nanti Tiera akan buat entri pasal sinopsisnya. Pastu Tiera akan upload gambar yang ada kena mengena dengan character sebab Tiera suka pembaca imagine lelaki ni macam mana, perempuan ni macam mana. Mostly Tiera tulis, Tiera akan imagine macama mana scene tu akan jadi. So please give positif respon.

p/s: Kalau ada kawan-kawan sekelas terbaca, jangan ejek aku ek? Ejek dalam blog je tak pe...peace~ ^_^

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget