Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, March 16, 2012

Fat Cat a.k.a Defcon's Girl

Salam,

Cuti ni, Tiera memang terpaut hati dengan lagu-lagu dari seorang pendatang baru dalam dunia nyanyian di Korea. Dia comel sangat dan debut as a solo artis. Kemunculan pertamanya dalam mv seorang artis lain bernama Defcon sebagai artis jemputan. Orang tak kenal dia lagi masa tu dan asik panggil dia Defcon's girl. Rupanya dia suka dipanggil sebagai Fat Cat, kenapa ye nama tu? By the way umurnya..same as mine...wahaha.

Ni la Fat Cat

Akhirnya sebab dia ni terlalu popular walaupun tanpa lagu sendiri dia akhirnya debut dengan lagu My Love, Bad Boy. Kalau nak dengar boleh bukak music player kat atas ye, dua dr lagunya ada kat atas. Lagu pertamanya tak ada mv, maybe baru nak cuba nasib kot, tapi kemunculannya dia memang gempak dengan rambut merah dan tariannya yang sharp.

Untuk kemunculan lagu ke dua Is Pretty Is Everything, kemunculannya dari rock berutukar terus kepada sweet dan comel. Lain sangat sampai tak kenal. Tapi lagu kedua Tiera super-super suka, like a thousand times. Tiera pernah pos pasal mv dia sebelum ni.

Baru je tadi, Tiera jumpa lagu ketiga dia yang berkonsep balada dan penampilan yang sama (sweet and super cute) Like A Dream. Suara dia memang best. Oleh sebab dia artis baru lagi so tak banyak lagi pasal dia, harap nanti dia berlakon pulak, Tiera mesti akan tengok.



 
Kiut kan? Except her makeup, tebal gak tgk. Maybe dia nak bual ala-ala fairytale kot.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget