Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, February 10, 2012

Bebel..bebel~

Salam semua,
Sori la Tiera bosan giler malam ni, korang pon musti bosan giler bce blog Tiera y membosankan nh kan?
~ Tiera ni bakal cikgu tapi sebab havoc dalam dunia pendidikan, Tiera pun tak tau la. Ntah-ntah elok-elok Tiera nak grad dia kata orang dapat pointer rendah masuk recyle bin, gigit cadar katil la Tiera hari tu (geng2 pointer averege, ciss x mau ngaku gak!)
~ Tiera ni pendiam ckit kena ada yang pandai sembang ngan Tiera akan berjaya menyerlahkan kesengalan Tiera. Iena dengan Nad korang tau la Tiera sengal tahap mana kan, kan, kan? Ada suatu hari Iena ckp: Tiera hang ok ka tak ni? Ada makan ubat? Haaa.

~ Tiera suka shopping tetapi Tiera tidak suka berjalan dengan orang yang suka shopping, sebab timing kami tak sama. Kalau Tiera n kawan y bershopping sama-sama ada duit tak pa, tapi kalu Tiera pokai ..haa maap dipohon Tiera akan bebel macam boyfriend korang bebel kat korang...cepat ahhh Tiera nye lutut nak tercabut dah oii.

~ Tiera anak sulung, tapi tak macam anak sulung pun, Abah Tiera cakap Tiera macam anak nombor lima. Kalau macam tu Tiera macam BalQis la...umur 4 tahun..huhu sampai hati. Tapi bab masak-masak ni Tiera orang nombor satu tau. Almaklum patut umur 21 tahun adik-adik pun dah besar pandai jaga diri tapi Tiera ada lagi baby kecil.

~ Tiera nih giler warna ungu, kalu tidak percaya, bilik anak dara ini, abis semua warna ungu dari dinding sampai cadar katil hingga ke baju dan tudung. Sampai ada dua kali raya Tiera berbaju ungu, sampai mak Tiera tegor la. Tp nk wat cam mana Tiera rase elegence je bila pakai ungu...haha.
Ok la Tiera pun tak tau nk kata apa dh, Ntah korang pun dh tertidur bce post Tiera y satu nih, haha...selamat Malam n maju jaya ya..!
Oh ye, 28 Feb ni Tiera join satu kursus...kursus apa ye?
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
KURSUS KAHWIN..ahakss.
Tiera harap lepas ni boleh menyediakan diri Tiera untuk alam perkahwinan walaupun masih tak ada calon lagi. haha. Sengal la kau Tiera~

3 comments:

  1. alhamdulillah..moga-moga satu anjakan positif ini berkekalan..

    Gud luk bebeh!!!

    ReplyDelete
  2. Doa kan jumpa jodoh y sepadan, doakan ye. Amin. TQ Cik Aya!

    ReplyDelete
  3. So sorry, sebenarnya separuh dari ni adalah post lama. So kalau ada kurang sorry la ye. Harap-harap yang lain2 faham kan?

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget