Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, February 10, 2012

Stalker Kejohanan Merentas Desa IPG KSM

Salam,

Fuhh, memang penat ah minggu ni, dengan assigment pun mula nak membukit, elaun yang masuk pun tak sempat nk dijolikan lagi. huhu

So, oleh kerana Cik Tiera ni dalam minor cos yang diamek adalh pj ("PJ??? biar betul" k itu riaksi biasa org ramai) kami kena anjurkan kejohanan Merentas Desa. Kalau korang nak tahu kehidupan di IPG memang 75% macam kat sekolah, kami ada perhimpunan pagi, kelas pun mcm di sekolah dan kami ada rumah sukan masing-masing. Cik Tiera rumah Hijau OoO. So Merentas Desa adalah kewajipan lah setiap sem dan akan datang Kehojanan Olahraga pulak.

So korang la stalkernya, stalker kat sini ek?

Medal y tak pernah Tiera ada, huhu



Tiera Ajk Hadia sbnrnya, tp sja menyibuk kat Ajk Pendaftaran, Next to me is Ayu..ayu tak? hehe


Tu la Lecturer kitorg, cergas2 belako..

Perlepasan peserta lelaki
Perlepasan peserta perempuan
Perlepasan Staff dan Lecturer Wanita
Akhirnya Staf dan Lecturer lelaki dilepaskan...lari~

Sempat lagi berangan,,huhu sy lah juara.
Tp akhirnya rumah Cik Tiera jgak y dapat Johan, so bukan angan-angan ye?

Hadiah cabutan bertuah y disponsor oleh salah seorang lecturer. wOw...
See? Ni la ketua rumah sukan Hijau, junior cik Tiera nama pe tah.
Hooray rumah Hijau!!!

So, thats all. Minggu ni memang tan lah kulit mukan Tiera, huhu baru je nak putih balik, menci!

1 comment:

  1. dah follo..follow saya juga TQ

    http://sysygawk.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget