Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Tuesday, July 19, 2011

Group ala2 k-pop Malaysia amat menggelikan...Opppsss~

Salam semua...?


Haha tetiba teringat kat blog ak y bersawang selama beberapa bulan ni, Hari ni Father's Day so sy nk cakap sy syg abah sy n I never want anyone else to be my dad even dilahirkan semula...bole ke? (serius ni!)


Baru balik ke IPG for my 4th semester, urgghhh rase nk graduate la, la dh. (paham2 laa, ayat sama ja tiap2 mula semester)


Baru-baru ni tengah google around the internet nk cari Erul AF9 y katanya minat korea tp cakap helo dlm bahasa korea pun hampeh...malu bebenor. Anyway I'm not ur hater tp what I can say, usaha kna lebih dr org y bole ckp korea laju 200 kmph, baru korang boleh gelak jahat atas pentas...macam ni...(Muahahahahaha...tgok aku lagi tererrrr~)
Biar ak nk bg tips...amek la dr peminat utk menaikkan korang.


1. Nk tayang body? Uweksss bagi ada 6 packs dulu then talk.


2. Lagu biar kena dgn style. ni tarian dh sharp, besh tp menyanyi cam dangdut...hmmm


3. Kalu nk tiru sgt Korea, susah sgt bg artis Malaysia ni. Korang kena bagi peminat cakap 'wahhh gila hebat ah mamat ni'. Bukan sebab korang nyanyi or menari tp sebab korang usaha lebih dr orang lain cth mcm pandai cakap korea ke, more than one languange ke? Apa pun artis y pandai lg fans respect tp kalau pandai x kan jd artis kn...kn?


4. Not acting sebagai Gay's Magnet...get it? Eww~


5. Jgn berlagak mcm korang tau semua pasal dunia korea, mengaku lebih2 kat tv tp realiti...? fans lebih tahu.


6. Usaha kena lebih, bukan sekerat kek uhh?


Apa pun x suka langsung Gula-Gula, mcm makcik2 nyanyi dangdut...muntah ijau + Max 247...ughhh mcm kelab gay je, kerajaan patut banned diaorg. Tp kalu x topless sbg 1st impression x pe la...hello Korea tayang body sbb diaorg workout ok? Baik korang improve kan presentation korang geli ah aku tgk...plzzz~

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget