Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Tuesday, February 7, 2012

Segmen Salam PerkenaLan by Miss BaNu


Salam, Tiera nak join segmen ni sebab Miss Banu jemput. hehe Thanks...
Kalau nak join boleh tekan banner diatas ye, y'olls~


Ok, Miss Banu cakap Tiera kena buat entry alu-aluan.

Selamat Datang semua rakyat jelata, jemput la menjamu selera anda kat blog yang simpel amat ni.
Blog ni lebih kepada pengalaman hidup Tiera sebagai seorang hamba Allah, kakak, anak, dan bakal seorang guru Kajian Tempatan (SK).
Kalau da entri yang membuatkan anda terasa hati, mintak maaf awal-awal. Sebolehnya, blog ni mengamalkan penulisan berbentuk nasihat dan pengalaman, no KUTUK/MENGATA/HARSH WORD~k?

Haha, enjoy, kalau berkenan FOllOW dan komen. :)

6 comments:

  1. salam..dtg dari segmen miss banu..
    wah bakal cikgu rupanya..selamat menjadi guru..Guru kerja yg mulia.

    ReplyDelete
  2. if i die young..i like this song.huhaha ^_^

    ReplyDelete
  3. Hehe, tq. Insyaallah, bulan dpn mula praktikum. TQ LOP, suka gak lagu tu~

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama terjah sini follow dan like

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen miss banu gak dah akak dah follow blk.. selamat berkenalan n semoga jadi cikgu cemerlang gemilang dan terbilang ;)

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget