Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Tuesday, July 19, 2011

Welcome 4th Semester...with tears~!

Salam,

Wahhh, inbox penuh outbox x dop pn....motif???


Ni la analogi for life untuk sem 4/2011 ni. Gila ah, cbuk gler sem ni, rasa mcm dh nk praktikum dah. Sem ni ada mikroteaching...kalau korang tak tau mcm realiti show untuk mengajar...urmmmm tu la y dbayangkan. Bayangn y nmpak skrg kami akan mengajar dlm studio, dirakam n lectr akan tgk dalam bilik gelap n akan ketawa kih3~ Malu*~*




Subjek pon killer semua, n baru je submit partner praktikum utk sem depan...best kan???? hahaha (totally lost)...lalala

Neko (oren) n Chibi (putih)

Anyway my A'tam selamat bersalinkan anak kembar warna oren n putih. Neko n Chibi...kiut~ Tp x sama langsung dgn A'tam y hitam kelabu tu. Ayahnya...hmm tak tahu le mana dia cari kucing putih oren ni...(geleng~)


Oh tak lupa jugak ngn roomate baru sy, Farah...Welcome to the club. Sori la akak ni mmg pemalu cikit (sambil kuis ujung meja n gigt jari) hehe. Akak? Alamak dh umur 21 last 12.6. 2011...tua dh...bole ngundi dah pon. Tp malas g la nk daftar, x smpt p pejabat post. Daftar undi x buat online ke...sgt malas la~

Anyway, esok bakal konvoi ke K.Trgganu minggu depan BIG ke Pulau P********n...erkk? Cibuk3x ^_^ enjoy je dh tingin sgt bercuti kat pulau..amek ko~


p/s: korang suka tak kalau korang dilayan mcm teksi, masa perlu je kita dicari. Masa senang teksi depan mata pn korang tak nk biarpun lbh senang n mudah n jimat masa. x pelik ke? Tu namanya org ignorence n should I say bodoh sombong? Hmm renungkn....peace ^_^

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget