Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, May 11, 2011

Selamat Hari Ibu~

Salam semua,

Hari ibu dah berlalu beberapa hari lepas just pos kali ni saje2 je sbb teringat mak kat umah...sob..sob~

Kali ni malas nk balik umah sbb kalau balik kompem x study mana. Gila ah, kali ni exam mcm nk menyeksa kami2 ni..straight je kot x dak senggang langsung. T_T

Pastu IPG dok gatai buat seminar penyelidikan time study week n pihak audit masa ni la dia nk mengaudit mcm2. So nk aplikasi sgt kan apa y dipelajari masa kat IPG? Ok fine...bila masuk sekolah nanti, student nk exam kita buat program byk, ugut pelajar y x datang dengan kertas kedatangan (Cik Da, 2011)...haa tu la aplikasi bila korang masuk sekolah nnt. Geram sgt2 tau~

Fuhhh2~


Sempena hari ibu, sy teringat satu peristiwa..lucu sgt. Masa tu tgah bermalas-malasan kat ruang tamu...so baring terus atas lantai...tetiba mak datang n duduk atas sofa. Kaki dia kebetulan dekat betul ngan muka sy pastu sy pn ckp..."Mak ni, kaki kat kepala Kak Long...x baik tau". Dengan selamba mak saya berkata " x pa, syurga tu kan kat tapak kaki mak..." Terbaik ah mak ni, aplikasi betul analogi tu. Tp apa pn betulkan...bukan betul2 ada syurga kat tapak kaki mak2 kita tp Allah menyuruh kita mengasihani mereka sbb dengan restu mereka boleh bawak kita...fuhh feeling tu mase tulis ni.

Anyway to my mum, I love you...not to mention my daddy tu...jangan marah2 nnt darah tinggi..hehe~ Bye n slamat study...

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget