Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, March 25, 2011

Prosecutor Princess

Salam, semua~

Haha, lama x post gapo2...malas tol la~
11.3.2011 digemparkan dengan gempa bumi n tsunami kat Jepun. Udah la Terengganu ni mmg mengadap belah sana, harap2 x sampai la kesini. Masa dok Kedah dlu x tkut sgt sbb umah jauh dr pantai, kalau sni, hah mmg hari ngadap air laut...puas hati kau~! Mintak simpang, mintak perlindungang la dari Allah selamatkan belah Pantai Timur ni dr apa2 musibah...Amin.

Oh, by the way psl tajuk post kali ni...hehehe
Jangan jealous tau, I baru je dpt satu cite y gerenti korang suka hero dia dan akan sokong hero dia dr awal sampai abis...sbb korang tak dak pilihan lain pon. Kenapa? Bkn x dak hero lain, mm ada dua lelaki y suka kat heroin ni tp satu lg cm lmbat ckit nk suka kat heroin n nampak tua ckit n duda ckit n x hensem ckit n mcm2 lgi la.

Apa yang aku merepek ni???

Jeng~Jeng~Jeng~
PROSECUTOR PRINCESS

Sinopsisnya aku curik2 dr laman web lain, malas nk taip...haha~

Ma Hae-Ri (Kim So-Yeon) was an overweight child, but with hard training overseen by her mother, she grew to have a near perfect figure. She has an incredible memory and ability to focus which helped her to eventually pass the bar exam. After her bar exam, Ma Hae-Ri studied further at the Judicial Research & Training Institute to become a prosecutor. Ma Ha-Ri ni malas, lurus n hidup dia ikut peraturan je n dia malas nk pikr panjang2 dlm buat keputusan dan semua ni bg masaalah kat dia bila kerja sbg pendakwa raya. Satu lg problem dia, dia amat suka bergaya, brg dia tip top semua berjenama n sgt x sesuai bg org y kerja sbg pendakwaraya ni. Dlm satu salah faham dia jumpa dgn lawyer, Seo Il Woo. Lawyer ni mmg cuba dekati dia n rapat atas sebab2 y dirahsiakan. Tp pd masa y sama Hae Ri ni minat kat ketua dia, seorang duda. Il Woo ni jeles la, walaupn dia hanya gunakan Hea Ri. Lama2 dia jatuh cinta kat Hea Ri ni tp berbelah bhgi samada nk teruskan niat dia utk gunakan Hea Ri @ tak.


So...gitu la. Apa2 pn aku suka gile ngan citer ni...

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget