Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Thursday, August 20, 2009

Selamat Bercuti!

Selamat Bercuti n berpuasa buat semua rakan-rakan semaktab dan juga seluruh umat islam.
Masa post ni ditulis, Tira tengah stranded kat stesen bas, kenapa?
Hehe malang nasib, kena tinggal bas...huhu
Kena tunggu bas pkol 4.30 ptg smpai lmbt laaa...
Ahhh tolong!

Oh, emm semalam minum n borak-borak ngan orang tu, both of us senyap n x tau nak ckp apa...mybe malu lg kot...hahaha...anyway best gak!

2 comments:

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget