Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, May 16, 2012

Tiera, Koir and Ochestra Part 1

Salam,

Haha gediks gila nk buat post ni, saja nk bagi korang jeles, mana tak nye kami Koir ngan ochestra, kat stadium negeri, sempena Hari Guru...korang ade? Hehe jangan jeles, meh sini Tiera nk story.

Kalau baju korang dah tengok kan dari entri y sebelum ni? Hari dh abis dua paper exam ada 3 paper lagi tapi malam ni Tiera rilex kapak lu.

Esok latihan bermula 9.30 pagi. Lama dh berlatih sebenarnye tapi baru je nk buat entri. Nanti dh dapat gambar mase rehersal ngan ochestra Tiera buat entri baru.


Lalalala~ ehemm~lalalalaaaaaaaaaaaaaaaa~!

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget