Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, February 17, 2012

Tahniah Tiera 100 Follower~

Salam,

Haha tahu ni mende kecik je. alaa baru 100 follower nak kecoh-kecoh, orang lain berjuta-juta tak kate apa pun. Iyelah, kita ni baru nak aktif dalam dunio blog, susah jugak nak kumpul follower sampai 100 ni apatah lagi beribu. Tiera pun tak tahu stail penulisan apa yang Tiera pakai. Tiera banyak tulis pasal kehidupan kampus dan lain-lain benda yang Tiera rasa menarik. Blog ni bukan la hebat sangat, Tiera pun bukan la comel sangat LoL.

100 sudah~

Anyway, Tiera rasa nak buat segmen la agak-agak ada yang nak join tak. alaa teringin sangat nak buat. Lepas ni Tiera akan busy dengan KK, lawatan 'Bench Marking' and praktikum. Join la ekk nanti Tiera buat.

Thanks pada Nour Adieb sebab menjadi follower yg ke 100, tahniah. Tapi, dia just follow je tak tinggal jejak kat cBox tapi nasib baik dia komen. Sila lah ke Blog dia ye?  Blog biru gitu, feeling tul muzik dia. haha.

4 comments:

  1. Congrats , wah !!! skrg follower Tiera dah ramai ... x sangka gak Cik Adieb follower ke-100 ... hehe , angka btuah :) maaf , Cik Adieb x tinggalkan jejak di cBox

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget