Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Saturday, February 25, 2012

Segmen Tambah Follower tanpa blogwalking by MD



Jom join segmen ni, macam menarik je tau, kalau nak tau apa syaratnya boleh klik benner kat atas.
Melalui segmen ni orang tak masuk blog anda pun.. Just terus follow ja~


Tiera tag -----> http://cyunkann.blogspot.com/ 

8 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ join segmen MD.. InshaAllah blog anda akan dimasukkan dalam group 3.. Boleh datang follow2 di blog MD 27/2/2012 bermula pukul 6pm...

    Btw, Dah follow sini ^___^

    ReplyDelete
  2. salam awk ! done follow u..hit me back..dari segmen yg sama {group 2} num 11.. :)

    ReplyDelete
  3. follow menFollow....

    Salam persahabatan di alam cyber.

    From: adando.blogspot.com.

    ReplyDelete
  4. hai (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan.singgah & follow sini dari segmen sama.hehehe..

    ReplyDelete
  8. Singgah dari group 2, jom follow saya~ :D

    http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget