Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, February 11, 2011

Elaun sudah masuk....Tggu pe lg???!!!

Salam,

haha lewat giler aku post sal elaun nih, almaklumlah sibuk mengosongkan akaun BSN aku kn2? Aku tau org lain pun sama mcm aku cuma hujung mggu ni aku take a break dr berbelanja besau2 lg~ Rambang mata kowt!

Kalau tak caya...ok today is Friday...hah mmg sunyi la asrama...sbnrnye dr ptg Khamis lg haa dh sunyi...kenapa? Mana lg diaorg semua m'nyerang, Kota Bharu la y paling cpt nk shopping2 nih...tak pun pakat2 balik umah, duit tiket? No halnye, burn pun x pe...chaitt kerek giler.

Aku plak asl masuk je trus burn Rm 107 hinggit utk tujuan kelas aku ni, duit buku, duit baju koir dll. aku nye bajet lari habis tau, bukan kes aku boros sgt ke tp mula2 kata nk masuk more than 4 thousand pastu tah mcm mana hilang one thaousand tah. Katanya nk bg sem depan duit elaun buku tuh, tak kisah la tp takut wat2 lupa sem depan x ke naya kami student2 nih...hahah emo2 bab duit nih.

Ntah la cukup ke tak nih bajet nih, nk simpan pun dah x bule. T_T


Ok enough then, aku dpt elaun aku beli buku anatomi, beli kertas F4 utk assigment, ummmm....haaa mmg utk pelajarn semua...tp ade side dish dia, aku beli jeans=rm50, baju kt pasar mlm=rm37 n tudung Natsya 3 helai= rm40. Pastu meneruskan legasi facial aku, pergi wat satu sesi~perghh giler ah. My dream nk beli hard disk pun dh terlaksana, Thanks to dear Efa sbb tolg dptkn harga murah utk sy ini=rm 200.

Baju y aku beli kat pasar tu mmg comel + ayu lah tp aku pakai besau la pulak nk kena pakai belt, msalhnye aku mne la ade belt, tak penah pun pakai belt baju ke @ belt seluar...semua muat2 ja kn seblm nih. Ye la kat pasar mlm mana ade bilik try baju. Kena beli belt la pas ni...hehehe. Perempuan n shopping mmg x leh dipisahkan...mana tahan kan jalan2 pastu balik2 x dak apa pun nk d seronokkan, penat ja dpt...sapa sokong angkat tangan (gaya dlm cite HKLBR)!

Pada kengkwn y sdg syiok berjaln2 di sekitar KB...CHAIYOKKK!!! Hamba menyusul pd mggu kehadapn2 shja lah...waktu korang nye demam shopping udah reda ya...:-)

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget