Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Wednesday, December 22, 2010

Tips Cari n Tukar Templat Blog y Gempak lg Kiut~

Kalu korang tercari-cari mana nk amek templat y bagus-bagus, keep on reading yaw~

Ok kalau step tukar tu korang dah tahu korang bule terus ke laman web ini...
Laman Web ni nama dia Deluxetemplates.net
Korang nk cari templat y serius ke, y comel ke or y mesra alam semua ada kat sini
x ada la y custom, semua main paste html je.
Korang masuk n pilih, pastu ada la dia suruh follow step by step cara nak letak template y korang nk tu...
Paham? Nak Contoh? Haa tgk la templat blog hamba y menulis ni...amacam ok x?
Nampak feminin n simple ok la. Mlas nk browse sumer penat lol.
Ok slamt berjaya, any suggestion or question just comment me...:P

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget