Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Sunday, February 28, 2010

Salam pertemuan, kembali???

Ohhh, so tired...(baring atas katil and tido...ZZZ)

Oppsss! Soriii...haha aktiviti wajib nak wat cm mana, dh lme x masuk blog al-maklum kena block ngan wayerless maktab, haiiii -_-

Anyway, welcome back! Alamak dh tua dh, dh rasmi jd PISMP, senior~~~

Musim bunga dh kembali, love blues pun dh kembali, kekadang bawa bahagia, kekadang bawak bencana. Haaa paham-paham la. 

Untuk sem ni Tira rasa cam malang la pulang KS2 nh, kalau selama ni imej KS2 adalah kebanggaan jabatan KS...err ye ke? Haha apa pun imej kelas kami bersih la sampai la sem ni ada beberapa event yang tak sedp sikit nk didengar. IPG tgh giat keluarkan surat amaran bagi sekelumit crime yang kami lakukan (termasuk balik awal dari kelas). Aduss, Tira pn x terkecuali dpt surat amaran, gigih betul HEP. Cuba la amalkan kempen jimat kertas langkah pertama x pyh cetak surat amaran (haha). Rasa tension lak lelama duduk sini, lg teruk dari hidup kat asrama dulu...(lari2~~)

This new year I got a new phone!!!!

AHhh dh lme nk handphone baru, akhirnya dpt gak walaupun x dpt handphone lipat tak per la dpt handphone slide. W580i warna putih so femine!! It cost me around Rm460. x tahu la berbaloi ke tak anyway function dia best, siap ada fitness trainer lg, ley kira byk mna kita exercise.

Sesuai la, Tira pon tgh nk diet nih, I want to fit in my new dress, they r so cute la~~~

Anyway, hujung minggu nh, Tira nk g shopping kat KB, nk beli abis semua benda yg I desire...haha abiskan duit elaun jer. 

Untuk sem ni Tira ambik lesen kereta, my kelisa tengah menunggu dirumah, sori sayang mummy tak de lesen lg, I'll drive you anywhere bile Mummy dpt lesen. Puas ati. Bukan apa bila x de lesen susah nk bergantung dgn orang nh, almaklumlah, susah! Kira dpt lesen ni balas dendam la terhadap apa yg pernah dilakukan oleh mereka tanpa disedari...

That all, smbung lagi

p/s : Tira dpt sunburn yg teruk la, mcm mana nak masuk sekolah buat SBE bulan tiga ni??? Ahhh cikgu ku gelap!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget