Pengikut Setiaku, jemput FolloW ^^

Friday, November 7, 2008

~Exam then...cuti!~


Salam...
Huhu...lama dah tak bukak blog aku yg tercintan ini. Sekarang tgh exam and we are on holiday...yes! Tapi yg merisaukan aku, aku akan jadi sasau tak tau nak wat apa masa cuti. Plan nak decorate sikit bilik yg x smpat nak decorate waktu pindah dulu. Maklumlah elok2 pindah je dpt masuk IPSMB. Sekarang dah ada duit ckit leh ah beli apa yg interesting kat dalam bilik. Biar bilik adik aku kalah ngan aku. huhu. Saper yg ada idea cm mana nak hias bilik I yg di cat dgn warna Ungu lmbut ni boleh la sumbangkan idea. I suka bunga Lavender, love teddy bears ada nyak koleksi. Suka citer korea terutamanya Kim Jeong Hoon. x de boyfriend lagi. Suka something modern, lain dari y lain and yg penting elegence. Emm mungkin maklumat ni boleh di gabungkan 4 the type of my room y I suka?
May God Bless, May my day fill with smile and laugh...Aja,aja Fighting!

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi membaca blog yang tak seberapa ini~

Jangan Segan untuk kritik blog ni, tapi yang membina la ye? BE NICE ^_^

There was an error in this gadget